AUT. PSYKOLOG

JULIE BERENDT HVIID

Om mig Kompetencer Priser Kontakt
Besøg min hjemmeside

Mit navn er Julie. Jeg blev uddannet psykolog i 2016. Siden 2020 har jeg været autoriseret af Dansk Psykolognævn. Privat bor jeg i Aalborg med min mand og vores to børn. Jeg har en bred psykologfaglig viden og erfaring på baggrund af ansættelser i kommunalt og privat regi, hvor jeg har arbejdet med både børn, unge og voksne. Jeg tilbyder individuelle samtaleforløb, forældresamtaler, kognitiv testning af børn og unge samt supervision og egenterapi.

Jeg ved, at det kræver mod, og at det kan være en svær beslutning at søge hjælp hos en psykolog. Det er derfor meget vigtigt for mig at skabe et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor du kan dele det, der er allermest sårbart for dig. Hos mig vil du blive mødt af en høj grad af empati, forståelse og professionalisme. Sammen er vi nysgerrige og undersøgende på din problemstilling, for derigennem at afdække dine ressourcer og handlemuligheder, som kan være med til at øge din livskvalitet. 

Jeg tilbyder korttidsterapi såvel som længerevarende forløb, alt efter hvad der giver mening for dig. I fællesskab finder vi ud af hvad du konkret ønsker at få ud af et samtaleforløb og derefter, tilpasses terapien til den enkeltes unikke problemstilling. Metodisk benytter jeg en bred vifte af psykoterapeutiske tilgange, tilpasset hvad der ønskes hjælp til. Du kan læse mere om min tilgang på min hjemmeside, hvor du også kan booke tid: psykologjuliehviid.dk.

Min viden opdateres løbende gennem faglitteratur, forskningsartikler, kursusaktivitet og supervision. 

KOMPETENCER

Kompetencer:

 • Ængstelighed/angstproblematikker
 • Stress og belastning
 • Bekymringstendens/depression
 • Lavt selvværd- og selvtillids problematikker
 • Livs- og identitetskriser
 • Relationelle problemer
 • Spiseforstyrrelser
 • Udviklings- 0g selvforståelsesforløb

Erfaringsgrundlag

 • Uddannet fra Aalborg Universitet, 2016
 • Autoriseret af Psykolognævnet, 2020
 • Efteruddannelse i Mentalisering i mødet med udsatte Børn og Unge v. Center for Mentalisering
 • 1 årig narrativ Supervisoruddannelse v. DISPUK
 • Psykolog v. Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, Brønderslev Kommune, 2018-2022
 • Delt stilling med varetagelse af samtaleforløb til børn og unge v. Brønderslev kommune, 2021-2022
 • Ansættelse i Privat Praksis, 2022-2023

 

MINE PRISER

Priser

Individuel terapi: (Online eller i psykologhuset Vesterå)

 • Opstartssamtale: 1200,- (1 time og 30 min)

 • Følgende terapisamtaler: 1000,- (50 minutter)
 • Forældresamtaler 1500,- (90 minutter)

 • Individuel supervision: 1100,- (60 min)
 • Gruppesupervision: 1400,- (60 min)

Kognitiv testning af børn og unge:

 • Samlet pris for forløb: 7500,- 

Prisen inkluderer: Opstartssamtale (1 time), 1-2 testgange (2 timer), rapport med testresultater, tilbagemeldingssamtale (1 time)

KONTAKT JULIE BERENDT HVIID

(+45) 25 6060 33

kontakt@psykologjuliehviid.dk 


Vesterå 4, 1 sal. 9000 Aalborg

(Indgang mellem Café Vesterå og restaurant Struktur).

Parkering: Langs Vesterå eller i parkeringshuset Palads.

HOLD DIG OPDATERET

Vi opdaterer løbende fra Psykologhuset og deler vores oplever, nyheder og tilbud med dig.

Følg med her:

LINKEDIN INSTAGRAM

 

Adresse: Vesterå 4, 1 sal. 9000 Aalborg