PSYKOLOG

SIGNE HAMMERSHØJ

Om mig Kompetencer Priser Kontakt
BESØG MIN HJEMMESIDE

Mit navn er Signe og jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet i 2023. Privat er jeg forlovet og bosat i Aalborg. Jeg brænder for at hjælpe mennesker, der møder livsudfordringer, med at genskabe balance og trivsel i deres liv. Måske møder du udfordringer hvor problemet synes tydeligt, eller måske oplever du, at det er svært at sætte ord på? Èn af mine kernekompetencer er, at jeg kan rumme såvel som hjælpe dig med at identificere svære følelser, påtrængende tanker og adfærd der kan virke irrationel.

Det kan være en svær beslutning at søge hjælp hos en psykolog, og derfor er jeg meget optaget af at skabe en tryg relation mellem os, hvor vi sammen finder den rette behandlingsmetode for dig. Min erfaring er nemlig, at en tryg relation baner vejen for et forløb, der giver nye indsigter og perspektiver, og dermed rykker dig tættere på der, hvor du gerne vil være

KOMPETENCER

  • I mit virke som psykolog bidrager jeg med en bred psykologfaglig viden, og så er jeg uddannet med et særligt fokus på kulturpsykologi, hvilket indebærer, at jeg i min terapeutiske tilgang møder mennesker med åbenhed og opmærksomhed på de arenaer, hvori vi bevæger os, både i følelsesmæssige, familiemæssige og professionelle sammenhænge. Det er min opfattelse og erfaring, at de udfordringer som vi møder sjældent kan isoleres til et enkelt aspekt af vores liv.
  • Jeg har særlig viden om traumer og livskriser og har interesse for krisepsykologi og narrativ psykologi. Disse tilgange indebærer et særligt fokus på de traumer, der er lagret dybt i vores nervesystem og kropslige hukommelse, samt de fortællinger vi har om os selv og vores liv. Fra et terapeutisk afsæt, siger disse fortællinger noget om, hvordan vi som mennesker skaber mening i verdenen, og hvordan vi skaber vores identitet.
  • Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening, og er underlagt de nordiske etikregler gældende for psykologer. Jeg har derfor tavshedspligt, hvorfor du er sikret diskretion i forbindelse med dit forløb hos mig. Derudover er jeg under løbende supervision og min viden opdateres løbende gennem faglitteratur og forskningsartikler, for at sikre kvaliteten af dit forløb.
  • Jeg har særlig erfaring med metakognitiv terapi, og så er jeg certificeret i NADA, som er en metode, hvor der anvendes øreakupunktur til at understøtte det terapeutiske arbejde, ved at bringe kroppens nervesystem i balance.
  • Jeg tilbyder samtaleterapi til både unge og voksne, og sørger for at du kan få en aftale hurtigt, så du kan få den hjælp du behøver for at øge din livskvalitet, når du har brug for den.

MINE PRISER

Individuel terapi:

  • Opstartssamtale: 1200,- (90 minutter)
  • Følgende samtaler: 925 kr (50 minutter) Pris for studerende der modtager udeboende SU: 775 kr (50 minutter)
  • NADA tilkøb: 50 kr.

 


Åbningstider:

Mandag: 9:00-17:30
Tirsdag: 9:00-17:30
Onsdag: 9:00-17:30
Torsdag: 9:00-17.30
Fredag: 9:00-16:00


 

KONTAKT SIGNE HAMMERSHØJ

+45) 22 64 70 26

psykologsignehammershoej@gmail.com 


Vesterå 4, 1 sal. 9000 Aalborg

(Indgang mellem Café Vesterå og restaurant Struktur).

Parkering: Langs Vesterå eller i parkeringshuset Palads.

HOLD DIG OPDATERET

Vi opdaterer løbende fra Psykologhuset og deler vores oplever, nyheder og tilbud med dig.

Følg med her:

LINKEDIN INSTAGRAM

 

Adresse: Vesterå 4, 1 sal. 9000 Aalborg