SEKRETÆR & bogholder

SARAH SCHØTT TAHA

Jeg hedder Sarah Schøtt Taha og er ansat som sekretær og bogholder hos Tinna. Du vil ind i mellem kunne møde mig i klinikkens reception, og du er altid velkommen til at henvende dig, hvis der er noget du er i tvivl om, i forbindelse med dit samtaleforløb.

Privat er jeg gift, mor til 4 og har en bred erfaring inden for det pædagogiske og specialpædagogiske felt. Jeg har i mange år arbejdet som pædagog og klubleder, og været aflastning familie, for en ung pige i pleje. For mig er det især vigtigt at møde alle mennesker med åbenhed og imødekommenhed og jeg vil glæde mig til at byde dig varmt velkommen hos os.

HOLD DIG OPDATERET

Vi opdaterer løbende fra Psykologhuset og deler vores oplever, nyheder og tilbud med dig.

Følg med her:

LINKEDIN INSTAGRAM

 

Adresse: Vesterå 4, 1 sal. 9000 Aalborg