PSYKOLOG

CAITLIN BAILEY FAMMÉ

Om mig Kompetencer Priser Kontakt
Besøg min hjemmeside

Jeg er uddannet fra Aalborg Universitet i 2021 og har siden da arbejdet med terapi, både kommunalt og selvstændigt. Privat er jeg gift og er mor til to børn.

Hos mig er det vigtigste at du føler dig tryg i vores relation, og at vi sammen kan dykke ned i det, der tynger dig. Som psykolog har jeg erfaring og viden om psyken, mens du kender dig selv og dit liv – på den måde kan vi i samarbejde finde frem til nye perspektiver. Hos mig er samarbejde og relationen det vigtigste, og det er min erfaring, at vi kan rykke meget mere i en tryg relation

KOMPETENCER

Jeg har en bred psykologfaglig viden og hjælper med forskelligartede problemstillinger samt tilbyder samtaleforløb til individuelle klienter samt supervision af andre faggrupper.

Jeg modtager både klienter via forsikring og privat, og har erfaring med korttidsterapi, såvel som længerevarende forløb.

Jeg anvender kognitiv adfærdsterapi (KAT), der hjælper dig med at ændre negative tankemønstre og opbygge en mere hensigtsmæssig adfærd. Gennem vores samarbejde kan du opnå bedre trivsel og mestre følelser, tanker og adfærd på en måde, der styrker dig fremadrettet.

Jeg anvender også compassion fokuseret terapi (CFT), hvor du gennem terapiforløbet vil opnå indsigt og viden om de psykologiske og fysiske udfordringer, der kan skabe skam og selvbebrejdelse samt de konsekvenser, der ofte følger med, når man er tømt for ressourcer som tålmodighed, omsorg, ro og forståelse. Det er helt normalt at have disse mangler, når man selv er overbelastet.

Jeg har særlig erfaring indenfor angst, stress, depression, lavt selvværd, traumer, parforhold, familierelationer, forældreskab mm. Kontakt mig endelig for at høre om din unikke problemstilling kan være relevant at arbejde på hos mig.

MINE PRISER

  • Individuel terapi: 925,-
  • ADHD selvforståelsesforløb: 7500,- (5 sessioner á 90 minutter)
  • Supervision af andre faggrupper: 1250,-

KONTAKT CAITLIN BAILEY FAMMÉ

kontakt@psykologbaileyfamme.dk

+45 25 52 00 05

CVR: 43945904


Vesterå 4, 1 sal, 9000 Aalborg

(Indgang mellem Café Vesterå og restaurant Struktur).

Parkering: Langs Vesterå eller i parkeringshuset Palads.

HOLD DIG OPDATERET

Vi opdaterer løbende fra Psykologhuset og deler vores oplever, nyheder og tilbud med dig.

Følg med her:

LINKEDIN INSTAGRAM

 

Adresse: Vesterå 4, 1 sal. 9000 Aalborg